shape
shape
shape
shape
shape
shape
shape
shape
shape

Automatikus
számla generálás Shoprenter webáruházaknak

A Billzone-Shoprenter-Adapter alkalmazással könnyedén összekötheted a boltodat a billzone.eu számlázó rendszerrel, így automatikusan generálódnak a számláid minden rendelés után.

Használati útmutató
hero

Partnereink

Billzone-Shoprenter-Adapter

A billzone.eu számlázó automatikusan össze van kötve a NAV Online Számla rendszerrel, így nyugodt lehetsz a számláid adatszolgáltatásával kapcsolatban. A Billzone-Shoprenter-Adapter segítségével a billzone.eu által nyújtott szolgáltatásokat aknázza ki a Shoprenter webáruházadban.

Miben segít az alkalmazás?

A Billzone-Shoprenter-Adapter telepítése után a webáruházadból eléred a billzone.eu rendszerben létrehozott számlatömböket, így biztos lehetsz abban, hogy webáruházad az általad kiválasztott számlainformációkat használja a számlázáshoz.

Automatikus számla generálás

A webáruház fejlődése szempontjából elengedhetetlen, hogy a számlázás, könyvelés nyomon követhető és gördülékeny legyen. Az automatikus számlagenerálás funkció segítségével minden rendeléshez generálódik egy számla a kívánt számlázási adatokkal. Továbbá a vásárló is megkapja automatikusan a generált számlát a rendelés azon stádiumában ahol a saját webshopod folyamatai megkívánják.

Automatikus értesítések

Az alkalmazás gördülékeny használata érdekében e-mailben értesítünk bámilyen felmerülő hibáról vagy problémáról.
Ilyen módon:

Amennyiben egy rendeléshez nem jött létre számla, akkor részletes információt küldünk annak okáról és a megoldásról.


Az Adapter a billzone.eu és a Shoprenter rendszerei között mint egy híd, összekötő szerepet tölt be. Amennyiben bármelyik fél rendszerváltozása (billzone.eu, Shoprenter) miatt ez a kapcsolat nem áll fenn, akkor azonnal küldünk e-mailben értesítést további teendőkről.

Billzone-Shoprenter-Adapter főbb jellemzői

Automatikus számla generálás.


Számla teljesítési dátumának eltolása.


Számla fizetési határidejének eltolása.


Vásárlók automatikus értesítése a számla létrejöttéről emailben.


Megrendelés státuszhoz köthető a számlagenerálás.


Könnyen átlátható és egyszerűen kezelhető felület.


Egy helyen láthatod az összes rendelést és létrehozott számlákat.


Értesítések email-ben beállítási javaslatokról és hibákról.

Mibe kerül ez neked?

Billzone-Shoprenter-Adapter alkalmazás használata teljesen ingyenes a Shoprenter webshop tulajdonosoknak, csupán billzone.eu előfizetés szükséges hozzá. A billzone.eu Magyarország legolcsóbb és leghatékonyabb számlázó rendszere, melynek PLUSZ csomagjával tudod használni az alkalmazást.

Hogyan telepítheted az alkalmazást?

Amennyiben még nincs billzone.eu fiókod az alábbi weboldalon tudsz regisztrálni.
A Billzone-Shoprenter-Adapter alkalmazás minden Shoprenter webáruház tulajdonos számára elérhető. A webáruház admin felületén, az Alkalmazások menüpontban veheted igénybe.
Amint rendelkezel billzone.eu API kulccsal, a beállítás varázslóval könnyen összekötheted a számlázó rendszert a webáruházaddal.
A Billzone-Shoprenter-Adapter alkalmazás telepítésével és a boltod regisztrációjával automatikusan létrejön az adatkapcsolat a Shoprenteres boltod és a billzone.eu között.

Az alábbi linkel megnyithatod a részletes leírást az alkamazásról.

használati útmutaó